Katya Anjoux - Admin Mier Noi 02, 2011 11:50 am
Isi scoate caietul mortii intr-un loc public. Kira, kira, nu stie cat e de periculos? Misa inainta spre el si ii arunca un zambet timid, apoi merse mai departe cu ochii in pamant. El e Kira. Eroul meu ... . El e. Ce tanar e.... . Si cat de chipes. Misa clatina din cap si trase aer in piept. De ce faci asta mereu, Misa Misa?
Inainta cu privirea la picioare, cand ceva o facu sa-si imprastie cartiile pe jos.
- Aish! exclama ea uimita, ridicand ochii in sus. Niste ochii negri o prinsera ca-ntr-o plasa, dar ii dadura drumul imediat.
Lawliet - L .
Misa trase aer in piept. Ochii ei de Shinigami ii vedeau numele si restul timpului pe care-l mai avea de trait. El e L .... . Misa misa, nu trebuia sa vezi asta.
- Aii, nu vrei sa ma ajuti sa le iau de pe jos? spuse ea nervoasa, ridicandu-si mainiile in sus. Baiatul o cantari cu privirea.
- Amane Misa?
- Aiii, cartiile, te rog! continua ea, plecandu-si privirea ingrijorata.
- Sunt un mare fan al tau. De fapt, se intampla chiar sa-ti stiu cateva dintre filme.
Privirea ei se lumina si incepu sa clipeasca, linistindu-se.
- Intr-adevar? Pai, in cazul asta, nu sunt suparata pe tine. Care e preferatul tau?
- Greu de spus... .
Baiatul ridica din umeri si intinse o mana.
- Numele meu e Ryuuzaki.
Oare? Ochii de Shinigami nu mint, Lawliet.
- Eu sunt Misa.
Baiatul zambi intr-un fel ciudat si se apleca s-o ajute cu cartiile.
- Esti noua aici? Si eu la fel, dar am un simt dezvoltat al orientarii. Pot sa te conduc la cursuri, daca vrei.
Misa aproape sari in sus de fericire, si aproba multumita din cap. In timp ce se indreptau spre cladire, evita sa-si intoarca capul spre baiatul de pe banca. Kira al ei. Dar stia ca o privea. Mereu.