MaryBoleyn - Moderator Lun Ian 30, 2012 8:12 am
Lorena se sterse la gura si de ultima picatura de sange. Arunca o privire spre cadavru si zambi malefic. Ridica din umeri, stiind ca, desi se hranise acum doua minute, avea sa mai vrea.
Intra pe usa "barului" si se uita in jur. Barul arata chiar ca o carciuma pentru cei fara bani. Aici is petreci tu timpul liber, William. Sincer credeam ca te-am invatat mai bine de atat. Simti mirosul altui vampir inca dinainte sa se uite in alta directie. Se indrepta spre bar sa ceara mai multe informatii si vazu o blonda spalacita, probabil o tarfa care punea pe tava niste True Blood. Ramase surprinsa pe moment, iar apoi merse langa ea si ii lua True Bloodul de pe tava cu un zambet pe buze.
- Iau eu asta. Am nevoie mai multa decat orice alt betiv care nu stie ce comanda, spuse pe un ton autoritar, prefacandu-se ca nu stia de existenta altui vampir in bar.
Sookie se uita atat cu incredere cat si cu spaima la femeia inalta si palida din fata ei. Ramase confuza pentru un moment, dar apoi stiu ca aceasta era un vampir. Doi vampiri in Bon Temps?
- Imi pare rau, dar acest True Blood nu este pentru un client betiv.
- Atunci ? spuse Lorena indrazneata in timp ce desfacea sticla.
Sookie ii lua sticla din mana lui Lorena si ii zambi ironic.
- Daca vrei si tu, o sa am cea mai mare onoare sa te servesc. Nu imi e frica de tine sau de prietenii tai.
Lorena ridica o spranceana perfect arcuita si o mangaie pe parul blond, evident vopsit cu o vopsea foarte ieftina.
- Locul acesta este o carciuma in adevaratul sens al cuvantului, deci nu ma mira ca si oamenii se comporta ca atare. Stai linistita, draga mea, in curand nu o sa mai ai pe cine servi.
Sookie se prefacu ca intelese ceea ce i-a spus vampiroaica si puse sticla de True Blood pe tava si se indrepta spre masa unde statea vampirul necunoscut. Ii puse True Blood-ul in fata dupa care ii arunca o privire fulgeratoare.
- Data viitoare, sper ca nu o sa iti mai aduci si alti prieteni. Orasul asta este un oras linistit si vrem sa ramana asa, sincer. Nu avem nevoie de voi sa faceti spectacol.
Lorena se aseza pe unul din scaunele libere care erau acolo si se uita la blonda cum dicuta cu cineva pe care ea nu putea sa il vada, dar totusi sa il simta. Isi puse un picior peste altul, lasand crapatura rochiei rosii ca focul sa cada in jos pe piciorul ei palid dezvelit. Ignora privirile tuturor celor care erau in bar si se uita la cea care era dupa bar.
- Nu inteleg cum voi puteti inspira aerul asta si sa suportati toti betivii care sunt pe aici. E pur si simplu vorba de demnitate. Eu si sa nu mai am ce manca nu asi accepta sa lucrez intr-un loc ca asta.
Se rezema de bar si ceru un whisky cu gheata, in timp ce urmarea privirile chelnaritei asupra barbatului care statea cu spatele.