Artist's Core

... Sign in!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Artist's Core

... Sign in!

Artist's Core

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Artist's Core

Forum pentru arta. In special scris, literatura, rpg. Fuck this mental prohibiton.

3 participanți

True Blood(paused)

Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin
    The Ultimate, Incontestable Queen.
    The Ultimate, Incontestable Queen.

Data de inscriere : 20/10/2011
    Varsta : 103

True Blood(paused) - Pagina 2 Empty Re: True Blood(paused)

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Vin Apr 20, 2012 1:55 am

William stranse din dinti, dar nu spuse nimic. "Femeia aia, chiar daca ar fi cea mai tanara din rasa noastra, ti-ar putea scoate maruntaiele si le-ar purta ca lanturi la poseta. Dar desigur, e localul vostru." gandi el cu amuzament fata de prostia oamenilor, si cu usoara furie ca nu putea s-o puna la punct acolo. "Oridinele lui Sophie Anne. Regina mea."
    - Desigur, domnisoara Stackhouse. Imi pare rau, dar mi-ar place sa stiti ca nu suntem toti la fel. Ma indoiesc ca o cunosc, dar oricum, voi avea vorba cu ea.
    Inclina politicos din cap, isi lua sticla de Tru Blood in mana si se indrepta spre bar ca sa intalneasca acea "femeie care cauta scandal".
    MaryBoleyn - Moderator
    MaryBoleyn - Moderator
    Published Writer.
    Published Writer.

Data de inscriere : 21/10/2011
    Varsta : 40
    Localizare : Everywhere. 8->

True Blood(paused) - Pagina 2 Empty Re: True Blood(paused)

Mesaj  MaryBoleyn - Moderator Dum Apr 22, 2012 8:05 am

Sookie nu mai spuse nimic, doar se duse spre bar si se aseza in cealalta parte a barului, cat mai departe de acea vampiroaica. Se uita la Tara si isi dadu ochii peste cap.
    - Nu pot sa cred ca sunt doi vampiri aici. Nu imi e frica de ei, dar tot nu ma pot controla si un fior imi trece pe spate de fiecare data cand ma uit la ei.
    Se uita foarte serioasa si sigura pe ea la prietena ei, dar nu ii mai spuse nimic si auzi vocea lui Lafayette.

Lafayette amesteca prin tocanita care o pregatea pentru masa unor netrebnici.
    - Sook, iubire, asta se numeste teama.
    Incepu sa rada si nu spuse nimic in legatura cu ascultatul, dar stia ca Sookie era pe cale sa o faca.
    - Si asta nu era o discutie intre femei ca sa stau deoparte...nu ca as fi facut-o.
    Incepu sa rada si intalni privirea destul de furioasa a lui Sookie care nu mai zise nimic, ci doar isi intoarse privirea si atentia spre prietena ei.

Lorena se uita la Bill si zambi atragator fara sa ii spuna nimic la inceput. Isi lasa sticla de True Blood din mana si se ridica in picioare, lasandu-si piciorul sa iasa prin crapatura rochiei rosii. Parul ii era prins si se asigura ca rujul rosu nu ii disparuse de pe buzele palide.
    - Credeam ca ai invatat mai multe de la mine, William. Se pare ca m-am inselat.
    Isi aminti de perioadele care le petreceau impreuna, de fiecare om pe care il omorau si cum faceau dragoste in acel sange, bucurandu-se amandoi de clipele acelea pline de pasiune.
    - De cele mai multe ori imi pare atat de rau ca ai plecat. Sau mai bine zis ca te-am lasat sa pleci.
    Isi luase sticla in mana si sorbi o gura de sange.

Data/ora curentă este: Lun Noi 04, 2024 2:22 pm