Artist's Core

... Sign in!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Artist's Core

... Sign in!

Artist's Core

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Artist's Core

Forum pentru arta. In special scris, literatura, rpg. Fuck this mental prohibiton.

4 participanți

Death Note (paused!)

Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin
    The Ultimate, Incontestable Queen.

Data de inscriere : 20/10/2011
    Varsta : 103

Death Note (paused!) Empty Death Note (paused!)

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Dum Oct 30, 2011 9:57 am

Moral. Moralitate. Mortal. Mortalitate. El nu putea vedea nici o diferenta. Se apleca incet in fata, spre cartea deschisa din fata lui, si lasa literele sa-i treaca prin fata ochiilor ca si cum ar fi citit cu adevarat. In spatele lui, un bilet zbura spre banca laterala.
    Mereu la fel. Acceasi zi se repeta din nou, si din nou. Si cel mai trist e ca nu se repeta numai pentru mine. Daca nimicul e doar o parte din existenta, cum poate intreaga viata sa fie un sir lung de nimicuri? Lumea asta e ... nimic. Doar putreda.
    - Yagami Light.
    - Yagami Light.
    - Yagami Light.
    Ridica cu grija privirea inspre profesor, si observa ca intreaga clasa il privea. Incerca sa-si aminteasca traducerea, dar era ca si cum ar fi prins aerul in palme. Isi cobora ochii din nou in caiete, nu indeajuns de interesat cat sa fie macar incurcat.
    Ii era greu sa-si reia ganduriile, iar in curand ora se termina. Isi aduna totul in geanta si iesi grabit din clasa. Afara din scoala, sub un soare ucigator, isi largi cravata si se simti ca si cum nu respirase sapte ore. Atinse coperta caietului si grabi pasul.

Ultima editare efectuata de catre Katya Anjoux - Admin in Mier Feb 08, 2012 6:44 am, editata de 2 ori
    Alyce Norquist -Moderator
    Published Writer.
    Published Writer.

Data de inscriere : 22/10/2011
    Varsta : 112
    Localizare : Greenwich

Death Note (paused!) Empty Re: Death Note (paused!)

Mesaj  Alyce Norquist -Moderator Lun Oct 31, 2011 9:30 am

[Near]. Near se uita cioras la Mello, apoi isi atinti din nou privirea pe jocul de logica. Cerea descifrarea mesajelor cheie pentru eliberarea personajelor din cripta. Bineinteles ca cripta nu era decat un patratel alb si Near putea lua figurinele de acolo exact cand vroia, dar asa...ce rost ar mai avea?
    Near era atras de mister, de cazuri inexplicabil de grele pe care inca nu avea voie sa le atinga. Intotdeauna cand L le vorbea prin calcultor, simtea nevoia sa vorbeasca in ritm cu el, doar ca sa simta cum este sa trebuiasca sa rezolvi un caz adevarat...nu un puzzle cu prizonieri maimute.
    Dar ziua va veni. Asta e sigur. Va veni ziua in care Near va fi detectiv, exact ca si L.
    Sau poate chiar mai bun..., ii palcea lui Near sa gandeasca despre viitor.
    Ar...ment...ma.....armament. isi dadu el seama, apoi muta pionii si scoase o maimutica rosie din "celula" ei.
    - Jocul asta e pentru copii, iar faptul ca l-am facut de atatea ori ma face sa-l urasc si mai mult. Bineinteles ca imi place logica, si trebuie sa inteleg totul de mai multe ori...dar asta se aplica doar la probleme logice adevarate.. spuse Near clar, punand accent pe ultimele cuvinte si rostindu-le mai rar.
    Nu stia pentru cine spusese acel lucru, dar il spusese. Nu se prea adtepta la un raspuns, asa ca isi incolaci din nou mana stanga in jurul gatului si se gandi cum sa elibereze ornitorincul verde din patratelul alb.
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Lun Oct 31, 2011 10:26 am

L. mai lasa sa cada doua cuburi de zahar in cana de cafea. Si inca doua. Era cu mana pe al cincelea cand ecranul laptopului licari.
    Lasa calm cafeaua deoparte, nevrand sa-si intrerupa rutina, si abia apoi deschise mesajul. Nu se putu abtine sa nu zambeasca. Kira, esti un idiot. Mai adauga si ultimul cub de zahar si il lasa sa se dizolve incet. Se ridica de pe jos, apoi se aseza iar, si inca odata la fel. Cand termina, apasa pe un buton legat de microfonul calculatorului.
    - Watari. Vreau sa vorbesc cu Near si Mello.
    MaryBoleyn - Moderator
    MaryBoleyn - Moderator
    Published Writer.
    Published Writer.

Data de inscriere : 21/10/2011
    Varsta : 40
    Localizare : Everywhere. 8->

Mesaj  MaryBoleyn - Moderator Lun Oct 31, 2011 10:31 am

Ura sa piarda.Mereu Near era cel care castiga la jocurile de logica.La putine jocuri castiga. Dar acest joc era unul dintre putinele in care il batea pe Near.
    -Taci si joaca! ii spuse cu asprime lui Near. Chiar nu ma pot concentra! Desi stiu ca asta vrei nu te voi lasa!
    El mai avea de eliberat 3 personaje. Hai..stiu ca pot..
    Per..ti..fec..ne..u.....perfectiune. A reusit! tenisunea era mare si deja incepu sa transpire. Mai avea 2 persoanje. Dupa urmatoarele 5 minute mai avea un personaj. Si Near la fel. Egalitate. Nu ii veni a crede. Niciodata nu ajunsera la egalitate.Miscarea..
    -..decisiva, spuse grabit si cu voce tare. Il privi pe Near si realiza ca vorbi destul de incet incat sa nu fie auzit.
    Ultimul cuvant. Ka...ze...ka..mi..erau culiterele lui. Nu stia. Se chinui sa isi dea seama ce poate fi acel cuvant. Creierul lui functiona la cel mai ridicat mod. Pana cand gasi solutia. Kamikaze si muta ultimu pion si elibera ultima maimutica.
    -Am castigat! spuse Mello. Vocea lui nu era plina de entuziasm si nici plina de saltare. Vocea lui era calma si serioasa; ca de obicei. Se uita la Near astepand o reactie. Dar atunci calculatorul se aprinse si litera "L" aparu pe ecran. Frica se instala in trupul lui si nu isi mai gasea cuvintele. Se uita la Near si credea ca si el avea aceeasi reactie. Cand vru sa zica ceva era prea tarziu. Calculatorul deja incepu sa vorbeasca.
    Published Writer.
    Published Writer.

Mesaj  Alyce Norquist -Moderator Lun Oct 31, 2011 10:39 am

Near deschise ochii larg cand monitorul se aprinse si L-ul aparu pe fundalul alb, deranjant.
    Se prinse cu mainile de covorul moale si se tara pana in fata monitorului, pana nu-i lua Mello locul, caci nu exista moment in care Mello sa nu creada ca el are prioritate in fata lui Near.
    Asta e o enigma pe care n-o sa ma obosesc sa o rezolv. Sau poate intr-o zi, dupa ce o sa devin detectiv.
    Isi atinti ochii pe acel L, si astepta ca detectivul sa inceapa sa vorbeasca, gata sa-i absoarba toate cuvintele.
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Lun Oct 31, 2011 10:43 am

Daca L. ar fi fost mai mult Lawliet si mai putin L. , probabil ar fi spus cat de fericit era ca putea vorbi cu ei doi. Ar fi spus-o cu siguranta. Dar nu era, asa ca lua o gura din cafeaua dulce si astepta timp de cateva secunde.
    - Near.Mello. Vreau sa ma intrebati despre Kira.
    Published Writer.
    Published Writer.

Mesaj  Alyce Norquist -Moderator Lun Oct 31, 2011 10:48 am

Near inlemni cand auzi ce le ceruse L. Dar nu statu pe ganduri, caci creierul ii sari din loc, in cautarea intreabarilor.
    - Kira inseamna ucigas.incepu el. S-a descoperit cum ucide, de fapt, Kira?
    Near intreba asta cu tot tactul de care era in stare, stiind ca un detectiv isi cantareste fiecare cuvant, si chiar daca era un mediu sigur si nimeni altcineva nu putea auzi, prefera sa exerseze.
    Doar sa exerseze. Jocuri, probleme, vorbe...cazuri.
    MaryBoleyn - Moderator
    MaryBoleyn - Moderator
    Published Writer.
    Published Writer.

Mesaj  MaryBoleyn - Moderator Lun Oct 31, 2011 10:49 am

La auzul numelui lui Kira, Mello se ridica in picioare si rasturna tableta cu jocul de logica. Fruntea i se increti si parul i se electriza.
    -Unde este acel nenorocit? vorbi pe un ton aspru si atroce.
    Astepta un raspuns,dar parea logic ca nu il va primi.
    -Rectific. Ati aflat ceva despre acel nenorocit?
    Privi ecranul timp de jumatate de, dar nu mai avu rabdare.
    -Te rog L! spune-ne. Suntem ca pe jar, sau cel putin asa ma simt eu. Near, zi ceva!
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Lun Oct 31, 2011 10:52 am

L. schita un zambet, parand sa uite ca ei nu puteau sa-l vada. Reactia lui Mello Hyung fusese atat de ... previzibila. Se linse pe buze si incepu sa roada lingurita de metal.
    - Near. In momentul asta al cazului, poti auzi cantecul ?
    L. se apleca spre ecran, curios daca Near Hyung isi amintea.
    Published Writer.
    Published Writer.

Mesaj  Alyce Norquist -Moderator Lun Oct 31, 2011 11:01 am

Near lasa sa-i scape un zambet, in ciuda ignorantei lui Mello.
    - Cantecul...da, il aud de ceva vreme. Dar nesiguranta ma face sa dau inapoi, L. Probabil ca mai trebuie sa fac probleme de logica...sopti Near, apoi continua:
    - Kira ucide prin acelasi mod in care se si ascunde.
    MaryBoleyn - Moderator
    MaryBoleyn - Moderator
    Published Writer.
    Published Writer.

Mesaj  MaryBoleyn - Moderator Lun Oct 31, 2011 11:05 am

Deja numele lui Kira il irita.
    -Da,dar pana la urma va face o miscare gresita si acolo vom fi noi.
    Tonul i se ridicase privind ecranul alb si asteptand un raspuns. Vazand ca nu primeste unul continua:
    -Unde a atacat ultima oara? Daca vedem unde a atacat ultima oara vom reusi sa identificam macar zona in care se afla si il vom prinde.
    Cuvintele se pierdusera in mintea lui si vazand ca nu primeste niciun raspuns de la Near sau de la L. se apuca sa stranga jocul de logica pana nu se pierdea vreun pion sau vreo maimutica.
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Lun Oct 31, 2011 11:11 am

L. rase incet vazand graba cu care Mello desfasura o problema.
    - Near. Stiu unde e Kira, si stiu cum e. Dar nu stiu cine. Care e raspunsul la asta, Hyung?
    Published Writer.
    Published Writer.

Mesaj  Alyce Norquist -Moderator Lun Oct 31, 2011 11:14 am

- Mello ar fi avut dreptate acum cateva saptamani, cand inca nu stiam ca Kira nu se afla niciodata la locul crimei. Amprente, haine, urme de pantofi, tesut...nimic din toate astea nu au fost gasite.
    Near isi trase sufletul, apoi reincepu, cu un calm dezarmant:
    - Kira nu ne lasa nici o dovada. De aceea...spuse, si se uita indelung la Mello, de aceea, nu putem sti cine este Kira. Putem sti unde este, dar daca nu avem pe cine suspecta...cazul este ca si inchis.
    Near suspina in interiorul sau cand spusese ultimele cuvinte, sperand ca niciodata sa le mai spuna.
    MaryBoleyn - Moderator
    MaryBoleyn - Moderator
    Published Writer.
    Published Writer.

Mesaj  MaryBoleyn - Moderator Lun Oct 31, 2011 11:18 am

-Near, ai dreptate. Dar atunci ce facem?
    In acel moment chiar nu stia ce sa faca. Nu stia sa gandeasca. Uita si asta.
    -E clar ca, Kira are un complice. Cineva pe care nu il vedem. Cineva real,dar ireal. Cineva atat de obisnuit si totusi atat de ciudat incat nu il vedem.
    Mello ofta si se aseza pe cel mai apropiat scaun.
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Lun Oct 31, 2011 11:18 am

- Nu inca, Hyung. Portiile nu se inchid decat cand bat clopotele.
    L. trase aer in piept, ezitand o clipa asupra ceea ce avea de gand sa spuna.
    - Probabilitatea ca Kira sa fie student e deosebit de ridicata, iar despre faptul ca e in Kanto stim deja. E evident ca are note deosebit de ridicate, probabil a intrat la univeristate.Asa ca Near Hyung, o sa ma transfer la cea mai buna scoala din Kanto ca sa pot sa supraveghez mai bine studentii de acolo.

Ultima editare efectuata de catre Katya Anjoux - Admin in Mier Ian 04, 2012 9:53 pm, editata de 1 ori
    Published Writer.
    Published Writer.

Mesaj  Alyce Norquist -Moderator Lun Oct 31, 2011 11:25 am

Near intredeschise gura de uimire cand auzi ce avea L de gand sa faca, dorindu-si atat de mult sa poata sa fie in locul lui.
    - E o decizie radicala, L. Cum sa spun...incepu Near...
    Isi trecu o mana prin parul alb laptos, apoi spuse:
    - Kira este destept. Deosebit de inteligent, lucru nu foarte des intalnit la un criminal. Daca stie cum sa se ascunda de cei care il investigheaza, nu crezi ca poate exista o sansa sa stie si cine il suspecteaza?
    Near ofta, apoi relua:
    - In final, ideea e ca este periculos ca un detectiv ca tine, L, sa se arate in public, chiar daca nu sub numele real.
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Lun Oct 31, 2011 11:29 am

Iti faci griji pentru mine, Near Hyung ? L. zambi si se apropie si mai tare de ecran, dorindu-si sa fie acolo cu el aproape la fel de mult cat isi dorea sa-l ucida pe Kira.
    - Sunt mai speriat de ce mi-ar putea face masele de tineri fara nici un tel sau un dram de inteligenta decat de moarte. incerca L. sa glumeasca, dar descoperi ca asta era exact ce simtea.
    - Ce credeti?
    MaryBoleyn - Moderator
    MaryBoleyn - Moderator
    Published Writer.
    Published Writer.

Mesaj  MaryBoleyn - Moderator Lun Oct 31, 2011 11:30 am

Mello ingheta cand auzi ce avea L de gand sa faca.
    -Nu poti face asta. E de ajuns ca suntem noi la universitate. Trebuie sa fie cineva afara care sa fie atent si sa ne supravegheze. E ridicol ceea ce vrei sa faci. Gandeste-te care sunt posibilitatile ca tu sa il gasesti. Daca nu l-ai gasit pana acum, crezi ca il vei gasi stand pe un scaun si scriind tema pentru acasa?
    Se uita intrebator la ecran,stiind ca L il vede.
    -Nu prea cred. Nu il vei gasi daca te vei arata lumii. Nu o face L!
    Ultimele lui cuvinte au fost spuse in soapta.
    Published Writer.
    Published Writer.

Mesaj  Alyce Norquist -Moderator Lun Oct 31, 2011 11:37 am

Near zambi cand vazu cat de ingrijorat parea sa fie Mello.
    - L trebuie sa o faca. Am incercat prea multe, si desi acum o sa ma contrazic, demonstrand netemeinicia vorbelor mele de mai devreme, cred ca L ar trebui sa ia parte in persoana la cautarea lui Kira. La cautarea individului "Kira".
    Trase aer in piept si simti cum vorbele ii inunda creierul.
    - Daca o echipa intreaga nu poate afla decat locatia lui Kira, si L nu a putut afla decat acelasi lucru, atunci este clar ca are nevoie de o interventie directa.
    MaryBoleyn - Moderator
    MaryBoleyn - Moderator
    Published Writer.
    Published Writer.

Mesaj  MaryBoleyn - Moderator Mar Noi 01, 2011 6:32 am

Mello il scruta nefavorabil pe Near. Se incrunta si simti ca toata furia pe care o avea in el trebuia sa iasa. Dar nu acesta era momentul. Gandeste Mello, gandeste. Trebuie sa le dai un argument pentru ca L sa nu faca o prostie. Si atunci îi veni o idee stralucita
    -Voi nu ganditi logic,spuse Mello pe un ton calm, chiar daca vroia sa zbiere cat putea de tare. Daca L. iese la iveala, Kira va sti acest lucru si atunci se va feri de noi si va avea grija sa aiba mereu un alibi.Mai mult decat o face acum. Nu îl vom prinde daca iesi la iveala L! Întelege, te rog!
    Vazu privirea lui Near care spunea clar ca nu e de acord, privi ecranul alb al calculatorului cu litera "L" pe el si stia ca de acolo,de undeva nici L nu era de acord cu el.
    -Faceti ce vreti,dar apoi sa nu veniti sa imi spuneti ca am avut dreptate!
    Vocea îi era mai ridicata acum, dar la fel de calma. Se ridica, iesi din camera si tranti usa in spatele lui.
    Published Writer.
    Published Writer.

Mesaj  Alyce Norquist -Moderator Mar Noi 01, 2011 10:53 am

Light puse punctul la sfarsitul propozitiei si tranti caietul in sertar, satul de psihologie si logica. Daca psihologia nu avea logica...atunci cum de mai exista psihologie?
    Stranse ochii cat de tare putu, apoi puse creionul jos, indepartand toate gandurile care contineau orice legat de scoala. Scoase din ghiozdan Caietul Mortii si il puse grijuliu pe birou.
    Se uita foarte atent la el, ii atinse fiecare margine si fiecare foaie. Nu parea sa fie ceva foarte complicat, desi parea ca nivelul de importanta il depasea pe cel de complexitate. Ca de obicei....
    Il deschise...apoi se opri brusc, lua un mar rosu din cosul pe care i-l lasase mama lui cand venise de la scoala, si il arunca...
    MaryBoleyn - Moderator
    MaryBoleyn - Moderator
    Published Writer.
    Published Writer.

Mesaj  MaryBoleyn - Moderator Mar Noi 01, 2011 11:04 am

Ryuk statea intins pe patul din camera lui Light si manca marul pe care el il daduse. Era foarte relaxat si foarte calm. Il vazu pe Light atat de agitat si atat de grijuliu cu Caietul Mortii incat incepu sa rada.
    -Pustiule, inca te mai framanti in legatura cu Caietul Mortii? Ai aflat deja de ce este in stare si ai vazut cum actioneaza. Si inca esti ingrijorat? ii spuse Ryuk lui Light pe un ton de parca il certa. Totusi intentia lui nu era aceea.
    -Serios acum, nu poti ramane concentrat pe acel caiet. Ce e atat de greu? Sti deja cum functioneaza.
    Mai lua inca o muscatura din mar si se intinse pe pat. Deodata amintiri in legatura cu lumea lui ii revenira. Isi aduse aminte cum statea pe stanca lui aproape neagra, cum privea norii negri care se imprastiau peste tinutul mortilor. Isi amintea cum soldatii cu sulite de argint ruginite stateau si il priveau ca pe un superior cu ochii aceea goi si cum craniile erau populatia orasului.
    Uneori imi este atat de dor de lumea aceea. De lumea mea, isi spuse Ryuk in gand de parca era imposibil sa obtina ceea ce isi dorea.

Ultima editare efectuata de catre MaryBoleyn - Moderator in Mier Noi 02, 2011 4:30 am, editata de 1 ori
    Published Writer.
    Published Writer.

Mesaj  Alyce Norquist -Moderator Mar Noi 01, 2011 11:09 am

- De unde stiu ca tu nu esti decat o infaptuire a imaginatiei mele?
    Light intreba asta si nu astepta un raspuns. Nu-l vroia.
    Porni stirile si un barbat la costum incepu sa prezinte cu lux de amanunte crimele si violurile facute de un anume...Ukushima Pingrati.
    Light zambi cu colturile gurii, apoi deschise Caietul Mortii si scrise numele cu multa precizie si atentie, apoi il analiza si puse la sfarsit ultima litera.
    Isi indrepta privirea spre geam privi cum ploua, in asteptarea vestii soc cum ca violatorul ar fi murit de un atac ce cord subit.

Ultima editare efectuata de catre Alyce Norquist -Moderator in Mier Noi 02, 2011 8:34 am, editata de 1 ori
    MaryBoleyn - Moderator
    MaryBoleyn - Moderator
    Published Writer.
    Published Writer.

Mesaj  MaryBoleyn - Moderator Mar Noi 01, 2011 11:16 am

Ryuk il urmarea pe Light cat de concentrat era. O infaptuire a imaginatiei lui? Sa fiu eu oare asa ceva? Uneori si eu cred ca exist in imaginatia mea,deci nu m-ar mira. In timp ce Ryuk se gandea la posibilitatile existentei lui jurnalistul de la Televizor anunta o noua crima. "Un violator cautat a fost gasit mort in centrul orasului. Nu se stie cauza mortii,dar se presupune ca a fost un atac de cord. Violatorul era foarte tanar, deci toata lumea crede ca a fost ucis."
    -Si din nou Caietul Mortii isi face treaba. Light? Mai esti asa de incordat in legatura cu Caiet?
    Ryuk zambi si mai lua inca o muscatura din mar.

Ultima editare efectuata de catre MaryBoleyn - Moderator in Mier Noi 02, 2011 4:34 am, editata de 1 ori
    Published Writer.
    Published Writer.

Mesaj  Alyce Norquist -Moderator Mar Noi 01, 2011 11:19 am

Light simti cum inima ii bate cu mult mai multa putere ca inainte. Auzi stirile, dar le derula din nou si din nou. Nu se mai putea satura de sentimentul pe care i-l dadea faptul ca scapase lumea de inca un nenorocit.
    Yagami Light era constient ca o asemenea satisfactie o simtea si criminalul cand ucidea, dar in final, cui i-ar fi pasat de puscariasi? Nimanui.... Oamenii vor fi chiar fericiti cand vor afla ca inca un ticalos a parasit Japonia.

Ultima editare efectuata de catre Alyce Norquist -Moderator in Mier Noi 02, 2011 8:41 am, editata de 1 ori

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Lun Noi 04, 2024 2:13 pm