Artist's Core

... Sign in!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Artist's Core

... Sign in!

Artist's Core

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Artist's Core

Forum pentru arta. In special scris, literatura, rpg. Fuck this mental prohibiton.

Regina Matasurilor

Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin
    The Ultimate, Incontestable Queen.
    The Ultimate, Incontestable Queen.

Data de inscriere : 20/10/2011
    Varsta : 103

Regina Matasurilor Empty Regina Matasurilor

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Vin Noi 11, 2011 6:50 am

Gen : History
    Autor : oricum o sa editez asta later, pentru ca mi-e extrem de lene sa urc un etaj, sa aduc cartea, si sa scriu.
    Despre : O alta perspectiva asupra razboiului dintre Lancaster si York, denumit si "Razboiul celor doua roze". Cand Edurard "cel chipes" urca pe tron, dupa multe controverse si si mai multe controverse odata cu acest fapt, viata a doua surori deloc nobile se schimba. Isabel, buna la suflet ( cat incearca ) , draguta si oarecum rebela. Jane, superba, sclipitoare, avida de glorie si laude. Cand sora mai mare pune ochii pe Rege, Isabel ajunge sa-i auda cele mai intunecate secrete soptite in linistea noptii.

_______________________________________________________________________________________________
    Nu inseamna ca nu stiu ce e iubirea doar pentru ca nu mi-a mai ramas nimeni pe care sa iubesc.

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Lun Noi 04, 2024 2:18 pm