Artist's Core

... Sign in!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Artist's Core

... Sign in!

Artist's Core

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Artist's Core

Forum pentru arta. In special scris, literatura, rpg. Fuck this mental prohibiton.

3 participanți

Allie Dewan <3

Allie Dewan
    Allie Dewan

Data de inscriere : 23/10/2011
    Localizare : Somewhere...

Allie Dewan <3 Empty Allie Dewan <3

Mesaj  Allie Dewan Mier Oct 26, 2011 5:14 am

In primul rand Buna!;) tuturor vizitatoriilor celui mai artistic si special forum Allie Dewan <3 1428739134 . Dupa cum ai/ati observat imi place sa mi se spuna Allie, sau pur si simplu imi place numele in sine...te intrebi ce cauta "Dewan" aici:-?? E simplu. Nu sunt autor anonim, deci cred ca vei fi mandru sa spui candva ca ai fost primul care a citit lucrariile lui Allie Dewan, cand aceasta (adica eu) deja va fi mare scriitoare cunoscuta. Din cate observati, imi place sa "aburesc cu stil", se poate spune ca este farmecul meu de aborda orice situatie, si normal ca asa se si se SPUNE! Desigur ca majoritatea ma cunoasteti si va veti da seama ca tot ce fac este sa epatez prin cuvinte...pentru a impresiona publicul:-?. Buna intrebare. Mereu mi'am pus aceasta intrebare..Dar in ce consta acest public? In toti cei care te cunosc: prietenii, familia si colegii! Aceia care se presupune ca stiu totul despre tine? Atunci, poate fanii tai, necunoscutii cu care probabil nu vei da niciodata ochii? Exact. Deci am ajuns la concluzia ca ma pot contrazice si singura argumentand in ambele parti:)). Ok, dupa cum vedeti sunt foarte "vorbareata" si stridenta in alea teoriilor si filosofie, si asta doar pentru ca imi place sa descopar ceea ce nu exista si sa uit ce nu stiam nicicand , cum s'ar spune!
    Imi place sa fiu eu, pentru ca stiu ca asta urasc Ei cel mai mult la mine! Nu sunt o fire blanda, dar nici extrem de rea, iar daca ti se pare ca sunt cuminte probabil ma prefac sau dorm:)). Sunt o persoana sociabila, prietenoasa, diplomata si foarte ambitioasa! Urasc sa nu mi se dea dreptate, de aceea cei mai multi dintre aceia care ma cunosc nu vor sa ma vada suparata, dar nu pentru ca ma iubesc enorm.
    Asta sunt EU sau rezumatul MEU mai bine zis. Cat despre adevarata mea personalitate, viata si stil..probabil ca veti reusi sa ma descoperiti din ceea ce sunt: Scrisul ( si ma refer la exprimarea in scris a tuturor "lucrurilor" legate de mine ). Calatorie placuta;) si Ms Allie Dewan <3 115684958 Kath :* Allie Dewan <3 1530464527
    Jaller_Inika
    Jaller_Inika

Data de inscriere : 24/10/2011
    Varsta : 27
    Localizare : In the realm of emptiness, because, it's really nice in here :)

Allie Dewan <3 Empty Re: Allie Dewan <3

Mesaj  Jaller_Inika Sam Oct 29, 2011 12:24 pm

Tl;dr in mare parte, dar, oricum, bine ai venit pe forum.
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin
    The Ultimate, Incontestable Queen.
    The Ultimate, Incontestable Queen.

Data de inscriere : 20/10/2011
    Varsta : 103

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Dum Dec 04, 2011 9:20 am

Jaller_Inika a scris:Tl;dr in mare parte, dar, oricum, bine ai venit pe forum.
    De accord cu el. Razz

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Lun Noi 04, 2024 8:27 pm