Artist's Core

... Sign in!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Artist's Core

... Sign in!

Artist's Core

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Artist's Core

Forum pentru arta. In special scris, literatura, rpg. Fuck this mental prohibiton.

2 participanți

Dorian Gray

Alyce Norquist -Moderator
    Alyce Norquist -Moderator
    Published Writer.
    Published Writer.

Data de inscriere : 22/10/2011
    Varsta : 112
    Localizare : Greenwich

Dorian Gray Empty Dorian Gray

Mesaj  Alyce Norquist -Moderator Vin Feb 10, 2012 9:40 am

NU pot sa cred ca facem RPG la Dorian Gray de atata timp si nici macar n-a fost recomandat. It hurts, really.
    Dorian...Dorian. Un tanar ajuns in miezul burgheziei londoneze, dupa moartea unui unchi indepartat si extrem de bogat.
    Impins de la spate de Harry Wotton sa faca lucrurile pe care el insusi nu le-ar face niciodata, Dorian isi daduieste sufletul pentru tinerete eterna. Si totul vine de la sine. Merita vazut. Daca nu pentru poveste, macar pentru Ben Barnes. Dorian Gray 1001673517
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin
    The Ultimate, Incontestable Queen.
    The Ultimate, Incontestable Queen.

Data de inscriere : 20/10/2011
    Varsta : 103

Dorian Gray Empty Re: Dorian Gray

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Vin Feb 10, 2012 9:58 am

Mai e nevoie sa zic ca Dorian Gray 3064385617 ? Sper ca ai pus traileru ala genial, inca nu m-am uitat avand in vedere ca-l stiu, dar imi amintesc ca is vreo 2-3 trailere, dintre care primu ala offical si fara cuvinte. E mai fain traileru decat filmu, pe legea mea, domnule! Dorian Gray 2146378669
    By the holy way, tu mi-ai zis de film. Dorian Gray 927579042 Unele din putine chestii pe care tu mi le ai recomandat mie si nu invers, dar vorba 'cea inteleapta : putin da bun. Dorian Gray 1530464527

Data/ora curentă este: Lun Noi 04, 2024 2:19 pm