Artist's Core

... Sign in!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Artist's Core

... Sign in!

Artist's Core

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Artist's Core

Forum pentru arta. In special scris, literatura, rpg. Fuck this mental prohibiton.

3 participanți

A Song Of Ice And Fire

Alyce Norquist -Moderator
    Alyce Norquist -Moderator
    Published Writer.
    Published Writer.

Data de inscriere : 22/10/2011
    Varsta : 112
    Localizare : Greenwich

A Song Of Ice And Fire Empty A Song Of Ice And Fire

Mesaj  Alyce Norquist -Moderator Vin Feb 10, 2012 9:29 am

Nu pot sa spun decat ca seria e brilianta. Cum a spus si Robert Jordan: E sclipitoare! Te prinde si nu-ti mai da drumul.
    Ii dau dreptate, pe legea mea, domnule. Twisted Evil
    Cred ca ar fi nebunie curata sa incerc macar sa explic sau sa rezum seria, dar ma pot incarda in cateva randuri...cred.
    Totul incepe in Urzeala Tronurilor. Apoi se continua in Inclestarea Regilor si apoi iar in Iuresul Sabiilor si...meh. O las balta.
    Regi incapabili, slujitori care stiu mult prea multe decat le este ingaduit, bastarzi care ar trebui sa sada pe Tronul de Fier, dragoni de mult pierduti si o mana de oameni sa apere Lumea Oamenilor de forte nestiute de nimeni...in viata.
    Daca esti devorator de FANTASY atunci apuca-te urgent de GoT.
    Insa, pentru cei care prefera serialele, exista si asa ceva. Game of Thrones nu mai este pe VPlay, dar pe net inca exista. Sezonul 2 o sa apara in curand, 7 Hells!!
    Long live GRRM, so he can FUCKING KEEP WRITING FOREVER!
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin
    The Ultimate, Incontestable Queen.
    The Ultimate, Incontestable Queen.

Data de inscriere : 20/10/2011
    Varsta : 103

A Song Of Ice And Fire Empty Re: A Song Of Ice And Fire

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Vin Feb 10, 2012 10:04 am

Silly me, e greu de crezut cum am uitat s-o pun aici, sincer. A Song Of Ice And Fire 1625187496 Dar a devenit asa de usual, mai ales in discutiile cu tine si Cassie, a devenit o parte din mine, dunno, am si uitat ca e, inainte de toate, o carte disponibila tuturor. A Song Of Ice And Fire 2398211921
    Anyway, congrats for sharing it. A Song Of Ice And Fire 3810487899 Si daca facem o singura persoana (Mary, la tine ma uit A Song Of Ice And Fire 3420824369 ) sa o citeasca, merita. A Song Of Ice And Fire 3490790569
    MaryBoleyn - Moderator
    MaryBoleyn - Moderator
    Published Writer.
    Published Writer.

Data de inscriere : 21/10/2011
    Varsta : 40
    Localizare : Everywhere. 8->

Mesaj  MaryBoleyn - Moderator Vin Feb 10, 2012 10:13 am

La mine se uita, la mine se uita! cyclops She is like my heart: she screams but I can't hear it A Song Of Ice And Fire 3061540122 . I promise you I will listen to you after WoT A Song Of Ice And Fire 705485277

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Lun Noi 04, 2024 2:17 pm