Dean stia cum trebuia sa arate in acel moment in fata lui Cassie. Probabil si-l amintea ca pe baiatul cu prea mult gel in par, care spunea prea des "te iubesc" si disparea mereu cand avea nevoie de el. Poate era mai bine decat barbatul cu sange pe fata si pe maini, si o rana deschisa de glont in umar, urmarit de naiba stie ce, care statea in fata ei. Si totusi, nu fusese in stare sa treaca prin asta singur, sa conduca pe langa casa ei ca si cum acolo nu ar fi fost nimic ce merita sa opreasca.
Sangele ii curgea printre degete, de-a lungul tricoului sfasaiat care lasa sa i se vada si urmele de pe piept, pana pe blugii rupti, arsi, plini de cenusa. Vederea ii tremura pentru o clipa, dar fusese de ajuns cat o vazuse ca sa poata fi dureros de sigur ; era frumoasa. Ca intotdeauna, si mai mult de atat. Iar el o lasase.
Deschise gura pentru o clipa sa spuna ceva, dar tremurul din voce si senzatia ca genunchii aveau sa-l lase sa cada il opri . Se sprijini mai bine de tocul usii, incercand sa lase impresia -contrar sangelui care curgea mai mult cu fiecare clipa si contrar durerii care se citea in ochii lui verzi- ca nu era atat de ranit. Nu vroia s-o sperie, dar el era atat de speriat ... . Ochii rosii si cenusa. Era cenusa peste tot, iar eu eram singur.
- Am nevoie de ...
Trase aer in piept si stranse din dinti, incercand sa ignore durerea. Isi infipse degetele in tocul de lemn, stiind ca nu mai putea sa stea in picioare din cauza pierderii sangelui.
- Am nevoie de tine.
Ultima editare efectuata de catre Katya Anjoux - Admin in Mier Ian 25, 2012 2:18 pm, editata de 2 ori