Artist's Core

... Sign in!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Artist's Core

... Sign in!

Artist's Core

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Artist's Core

Forum pentru arta. In special scris, literatura, rpg. Fuck this mental prohibiton.

2 participanți

SPN - Strangers in a strange land ( fanfic mixt . Katya - Cassie )

Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin
    The Ultimate, Incontestable Queen.

Data de inscriere : 20/10/2011
    Varsta : 103

SPN - Strangers in a strange land ( fanfic mixt . Katya - Cassie )  Empty SPN - Strangers in a strange land ( fanfic mixt . Katya - Cassie )

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Mier Ian 25, 2012 11:27 am

SPN - Strangers in a strange land ( fanfic mixt . Katya - Cassie )  Lookal10
    Our Cassie look-alike.

SPN - Strangers in a strange land ( fanfic mixt . Katya - Cassie )  Just_d10
    Si aici, evident, Dean. (pentru cine a reusit sa-l uite.)

Dean stia cum trebuia sa arate in acel moment in fata lui Cassie. Probabil si-l amintea ca pe baiatul cu prea mult gel in par, care spunea prea des "te iubesc" si disparea mereu cand avea nevoie de el. Poate era mai bine decat barbatul cu sange pe fata si pe maini, si o rana deschisa de glont in umar, urmarit de naiba stie ce, care statea in fata ei. Si totusi, nu fusese in stare sa treaca prin asta singur, sa conduca pe langa casa ei ca si cum acolo nu ar fi fost nimic ce merita sa opreasca.
    Sangele ii curgea printre degete, de-a lungul tricoului sfasaiat care lasa sa i se vada si urmele de pe piept, pana pe blugii rupti, arsi, plini de cenusa. Vederea ii tremura pentru o clipa, dar fusese de ajuns cat o vazuse ca sa poata fi dureros de sigur ; era frumoasa. Ca intotdeauna, si mai mult de atat. Iar el o lasase.
    Deschise gura pentru o clipa sa spuna ceva, dar tremurul din voce si senzatia ca genunchii aveau sa-l lase sa cada il opri . Se sprijini mai bine de tocul usii, incercand sa lase impresia -contrar sangelui care curgea mai mult cu fiecare clipa si contrar durerii care se citea in ochii lui verzi- ca nu era atat de ranit. Nu vroia s-o sperie, dar el era atat de speriat ... . Ochii rosii si cenusa. Era cenusa peste tot, iar eu eram singur.
    - Am nevoie de ...
    Trase aer in piept si stranse din dinti, incercand sa ignore durerea. Isi infipse degetele in tocul de lemn, stiind ca nu mai putea sa stea in picioare din cauza pierderii sangelui.
    - Am nevoie de tine.

Ultima editare efectuata de catre Katya Anjoux - Admin in Mier Ian 25, 2012 2:18 pm, editata de 2 ori
    Cassie Sloan
    Cassie Sloan
    Awaiting chance.
    Awaiting chance.

Data de inscriere : 21/10/2011

SPN - Strangers in a strange land ( fanfic mixt . Katya - Cassie )  Empty Re: SPN - Strangers in a strange land ( fanfic mixt . Katya - Cassie )

Mesaj  Cassie Sloan Mier Ian 25, 2012 11:50 am

Cassie luase o gura mare de aer. Nu vroia ca socul sa ii se citeasca pe fata , cum era si cazul. Dar cel mai mult nu dorea sa ii fie vizibila durerea.
    -Iii..intra!, atata ii spuse, si isi puse o mana pe talia lui si una pe umarul drept, din care curgea sange. Il duse incet pana la canapea, si il asezase cu crija . Cassie isi daduse seama ca Dean incerca sa isi puna pe fata o expresie calma si relaxata, dar ea putea citii in ochi lui durerea prin care trecea in acele momente, iar acea privire o durea cel mai tare din toate privirile lui Dean . In acele momente ar fi suportat sa o mai lase balta o data, doar sa fie el bine.
    -Dean , ce mama naibii ai patit?Asa vi la usa mea, in loc de trandafiri rosii, cu haine si rani rosii?
    Inca se uita la el mirata , dar in acelasi timp se gandea la toate lucrurile pe care le avea in casa, si care il puteau ajuta.
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

SPN - Strangers in a strange land ( fanfic mixt . Katya - Cassie )  Empty Re: SPN - Strangers in a strange land ( fanfic mixt . Katya - Cassie )

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Mier Ian 25, 2012 12:08 pm

Dean schita un zambet chinuit si trase aer in piept, apoi facu o grimasa de durere. Probabil isi rupsese si cateva coaste, idiotul de el. Zambi din nou spre Cassie.
    - Cass, si eu as fi vrut sa pot sa vin cu niste trandafiri, dar ce pot sa spun ... . Peste tot era inchis.
    Realitatea tremura din nou, si isi infipse unghiile in carne ca sa nu adoarma. Daca ar fi adormit atunci, totul s-ar fi terminat. Atat pentru el, cat si in general.
    - Trebuie sa ... . ofta din nou, fiindu-i tot mai greu sa vorbeasca. Trebuie sa scot glontul. Nu e orice fel de ... ah, dracia dracului, nu e orice fel de glont. Ai niste ...
    Se opri din nou si stranse din pleoape, incercand sa se concentreze.
    - Am nevoie de un cutit, niste pansamente si chibrituri. O carpa, daca ai, ar fi bine.
    Isi aminti de teava pistolului atintita spre el, de ceea ce apucase sa auda ... . De Sammy. Isi inclesta dintii doar gandindu-se la ce urma sa faca.
    - Cass ... . Orice-ar fi -si cand spun orice, ma refer la orice- nu chema politia, salvarea, nimic.
    Incerca sa se uite in ochii ei, dar nu reusi.
    - Promite-mi. Promite-mi ca nu o sa chemi pe nimeni, nici macar un vecin. Poti sa-mi promiti asta? Poti sa-mi promiti ca daca sunt pe moarte, daca nu reusesc sa scot glontul si sangerez pe toata canapeaua ta frumoasa, nu o sa chemi salvarea?
    Se opri, neputand sa nu se intrebe daca el chiar vroia asta. Cu cateva ore in urma era atat de satul sa sacrifice totul pentru alte vieti, dar acum ... ce aflase, ce urma sa se intample ... totul era diferit.
    - Si daca ma gasesc, Cass ... promit sa-ti explic totul, dar daca ei ma gasesc, jura-mi ca o sa fugi de aici inainte sa se miste usa cu macar un centimentru. O sa ma lasi si o sa fugi.
    Inchise ochii si isi lasa capul pe spate, pregatindu-se pentru ceea ce urma sa-si faca singur, asteptandu-i raspunsul. Degetele lui ii atinsera incet mana, fara sa aiba puterea sa o cuprinda cu totul.
    Cassie Sloan
    Cassie Sloan
    Awaiting chance.
    Awaiting chance.

Mesaj  Cassie Sloan Mier Ian 25, 2012 12:24 pm

Desi era confuza, Cassie nu mai spuse nimic. Expirase cu putere si se duse in bucatarie. Prima oara se oprise la raftul cu bauturi, luase prima sticla care i-a venit la mana .A mai luat cateva haine pe care trebuia sa le puna in dulap pe post de absorbande . Luase cel mai mare cutit pe care il gasise si se indreptase spre sufragerie, inainte sa ajunga la canapea vazuse penseta si o insfaca dintr-o miscare. Alergase pana la Dean, puse toate lucrurile pe masa de langa si se aseza in genunchi. Desi era iarna , in toiul noptii, iar ea era imbracat doar cu lenjerie si un halat, isi daduse halatul jos , pentru ca ea se simtea ca pe focul incins din iad. Isi pune mana in mana lui Dean si rosti:
    - Ok,-trase o gura mare de aer-,daca nu vrei pe nimeni de specialitate atunci o sa te multumesti cu mine. Iar de fugit? Mai vorbim noi. Acum,hai sa facem asta.
    Luase o gura mare de aer. Rupse tricoul lui Dean , si rapid dar calm turnase alcolul pe rana din umar.
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Mier Ian 25, 2012 12:44 pm

Dean isi inclesta maxilarul atat de tare incat auzi sunetul. Injura de durere, privind spre sangele amestecat cu alcool care ii curgea pe piept, si astepta pana cand Cassie termina de turnat ca sa ii smulga sticla din mana. Se ridica in sezut, lucru care facu sangele sa curga mai tare ca inainte, si clipi de cateva ori. Bau cu sete cateva guri bune, si lua cutitul ascutit de pe masa. Nu se obosi sa traga aer in piept ; vodka distilata facuse deja asta pentru el. Cu mana lui Cassie in mana lui, o stranse tare in timp ce cu apropie cutitul de rana de glont. Taie ...
    ... si nu-si aminti sa fi simtit vreodaa durere mai groaznica. Isi impinse capul in spatarul canapelei, cu ochii atintiti in tavan, apasand mai tare si mai tare, strangand din dinti.
    Nu dura mai mult de cateva clipe pana cand glontul cazu, dar paru o vesnicie. Probabil isi pierduse constiinta minute in sir, dar cand deschise ochii din nou era in aceeasi pozitie, cu umarul pulsandu-i de durere. Era sange peste tot, atat de ud si de rosu - niciodata nu parea la fel din afara.
    Nu-i lua mult sa-si dea seama ca avea lacrimi de durere in ochi ; isi aminti ca il vazuse pe tatal lui facand asta odata, prima oara si singura oara cand il vazuse plangand inaintea plecarii lui Sammy. Dean nu putea sa fi avut mai mult de zece ani, iar cand il intrebase de ce plangea, tatal lui mintise ca alcoolul ii ustura ochii. Dean se intreba daca minciuna ar tine acum, cu Cassie. Probabil ca nu.
    Cu mana sanatoasa tremurand ca varga, lua sticla de langa el si bau din nou.
    - Cassie ... sopti el, ragusit, intorcandu-si privirea ca ea sa nu-l vada plangand. Incet, dar sigur, se simti cuprins de frisoane. O infectie nu ar fi fost cel mai rau lucru care i s-ar fi intamplat, dar cu tetanosul era alta poveste.
    - Chibriturile. adauga el, incercand sa nu se gandeasca.
    Cassie Sloan
    Cassie Sloan
    Awaiting chance.
    Awaiting chance.

Mesaj  Cassie Sloan Mier Ian 25, 2012 1:10 pm

Cassie deja nu mai gandea. Facea totul ca un robot,teleghidat.Luase chibritele, scoase unul si ii daduse foc. Ii strangea mana din ce in ce mai tare pana era cu focul la un milimetru de piele. Se uita pentru nici o secunda in ochi lui , dupacare puse chibritul pe rana . Sunetele pe care le facea Dean , erau insuportabile , dar ramasese concentrata pe rana. Nu mai avea mult ,dar cu Dean care intr-o secunda o implora sa termine iar in alta o indemna sa continue, nu se putea concentra. Asa ca dupa scurt timp ii indesase sticla in gura.Cand a terminat cu chibritul nu a mai vrut sa mai lungeasca chinul asa ca a luat rapid un ac si ata, pe care l-a pus deasupra unui chibrit proaspat aprins. Prin toata adrenalina asta, si prin miscarile teleghidate, a mai reusit sa sopteasca un "rezista" inainte sa infiga acul prin pielea proaspat arsa. Totul se intampla ca intr-un vis . Asa de repede incat nici nu mai deosebea secundele de minute.Daca cineva i-ar fi zis ca a trecut 10 ani nu s-ar fi indoit. Tot ca printr-un vis a reusit sa coase toata rana . Rupse rapid o bucata de material din una din haine, o inbibase cu alcool si o puse peste rana cu scoci peste. Luase o gura mare de aer si se uita la hainele ei manjite de sange dar nu bagase de seama . Isi intoarse capul la corpul lui Dean .Era zgariat pe tot abdomenul. Stropise cu niste alcool si pe abdomen si incepuse sa il bandajeze.Zambi amar.
    -Ne vedem si noi dupa mai bine de 6 ani , iar unul din noi este pe cale sa il salute pe domnnul in rosu. Ce soarta avem si noi. Destinul nu tine cu noi, dragul meu .

Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Mier Ian 25, 2012 1:31 pm

Facuse asta. Dean privi spre pielea ei acoperita de sange, spre parul ciufulit, spre privirea ei aparent sigura pe ea si calma, si inca nu-i veni creada. Nu o crezuse in stare.
    Tinand strans bandajul, se misca incet in dreapta ca sa stea si ea pe canapea, langa el. Dean era vag constient ca tremura incet, chiar dupa ce totul se terminase - asta nu-l mira deloc. Ii era frig, dar ardea, asa ca nu putea sti de ce tremura mai exact.
    - Spune-mi ceva. sopti incet, ridicand usor capul ca sa intalneasca privirea ei intrebatoare.
    - Orice. Spune-mi ce te face fericita, povesteste-mi despre copilaria ta, visele pe care le-ai avut ... .
    Se opri si se intinse incet, cu capul pe genunchii ei. O prinse de mana.
    - Amineste-mi - te implor, Cassie, aminteste-mi ca in lume inca exista bine.
    Cassie Sloan
    Cassie Sloan
    Awaiting chance.
    Awaiting chance.

Mesaj  Cassie Sloan Mier Ian 25, 2012 1:42 pm

Cassie nici nu mai adaugase nimic. Schitase doar un zambet nostalgic.
    -Pai, copilaria mea a fost destul de diferita de a ta. Desi parinti nostri au aceleasi ocupati, tatal meu mereu m-a ferit de "lumea lui magica" , asa cum ii spunea el. Desi eram mai mereu lasata singura acasa , mie imi placea. Stateam pe vechiul nostru fotoliu dintr-un material foarte colorat si cu modele fara sens, si ma uitam la vechiul nostru televizor alb-negru. Nu era o lume complexa, dar era lumea mea perfecta. Dar cel mai bine imi aduc aminte duminicile cand tata, oricat de ocupat ar fi, tot acasa ar fi venita. Si ne trezeam de dimineata ca sa ne bem ceaiul de plante culese de mine cu o seara inainte din gradina. Dupacare pregateam masa, mancam , ne uitam la televizor, dansam mai mereu prin casa, iar seara tot timpul mergeeam la mormantul mamei de langa cimitirul vecin si ii puneam lalele albe, preferatele ei . Nu tot timpul a fost usor, dar uite-ma aici , acum, cu tine. Ai zice ca suntem aproape normali, nu?
    Cassie astepta un raspuns dar nu il primise. Se uitase la Dean si vazu ca adormise deja . Il acoperi cu halatul ei , pe care l-a dat jos si il mangaie pe frunte . Isi lasase capul pe spate si se lasa cuprinsa intr-un vis adanc.
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Mier Ian 25, 2012 2:08 pm

Dean deschise ochii brusc, cu inima batandu-i nebuneste. Sam. Sammy. fu primul gand care-i trecu prin minte inaintea dureri, durere care-l facu sa-si aminteasca unde era. Clipi de cateva ori si se ridica incet, privind in jur in camera cufundata in bezna noptii tarzii.
    Privi spre toata mizeria de pe masa si sangele uscat de pe covor, si nu-si putu retine uimirea. Se duse pe varful degetelor la baie -inca isi mai amintea intregul ei apartament- si aprinse lumina, apoi deschise dulapiorul cu medicamente. Inghiti fara apa cateva -probabil mai mult decat doza recomandata- pastile pentru durere, si dadu drumul la robinet. Se spala pe maini si pe fata, trecandu-si apa si prin par, si pana cand terminase apa din chiuveta se deosebea cu greu de sange. Lua un prosop de pe suport si se sterse incet, apoi ridica capul sa se priveasca in oglinda ...
    ... si pentru o clipa, o singura clipa, vazu pe cineva in spatele lui. Clatinand din cap, iesi din baie si se indrepta spre canapea s-o priveasca pe Cassie dormind.
    Era atat de frumoasa, asa cum ii placuse lui dintotdeauna ; fara machiaj, putin ciufulita. Si-ar fi putut sa fie a mea ... . Atunci. Acum, totul s-a schimbat.
    O ridica cu blandete in brate si o duse in dormitor, chiar daca umarul inca il durea. Daca era sa fie sincer, totul il durea - ar fi trebuit sa se intinda intr-un pat de spital si sa astepte sa ... sa se intample, fara sa faca nimic ?
    O aseza pe pat fara sa intampine vreo dificultate - era atat de usoara, si parea atat de fragila si nevinovata atunci cand dormea. O inveli cu grija si o saruta pe frunte, apoi parasi camera ca sa-si verifice telefonul.
    Niciun mesaj. Era ceea ce se asteptase, dar nu si ceea ce sperase. Sammmy, unde esti?
    Cassie Sloan
    Cassie Sloan
    Awaiting chance.
    Awaiting chance.

Mesaj  Cassie Sloan Mier Ian 25, 2012 2:25 pm

Cassie era constienta de faptul ca visa, dar era prea frumos ca sa vrea sa il opreasca. Era ea si Dean . Erau in fata unei case perfecte. Stateau in spatele unui leagan si zambeau , fericirea le radia pe fata. Cand isi intorceau privirea unul de la celalant ce uitau amandoi in fata , la leaganul care era in miscare. Pe leagan era o fetita draguta, bruneta, slaba ,cu ochii de o culoare neobisnuita. Amandoi impingeau leaganul cand venea catre ei. Era vara , soarele era pe cer neinconjurat de nici un nor. Fetita, a sarise puternic de pe leagan si-l trase pe Dean de camasa ca sa ii spuna ca se duce sa bea apa. Dean ii raspunse pe un ton radiant"sigur , ingerul meu " . Isi puse mana in jurul taliei lui Cassie si se apropiase de buzele ei. Cassie din realitate astepta sa vada perfectiunea sarutului lor, dar...simtise o durere la cap, iar podeaua era mult mai aproape. Deschise incet ochi.Vazuse ca statea pe burta, pe podea.Inchise ochi la loc. Nu vroia sa se trezeasca.
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Mier Ian 25, 2012 2:52 pm

Dean nu apucase sa apase butonul "Send", pentru ca auzi o bufnitura infundata din dormitor. Se grabi acolo si o gasi pe Cassie intinsa pe podea - si inima lui sari peste o bataie. O atinse usor pe brat, incetand sa respire pentru cateva secunde, doar ca sa auda un mormait adormit.
    Semana indiscutabil cu "Lasa-ma sa dorm", asa ca Dean incepu sa rada incet. Fetita mai esti, Cass. gandi el cu blandete, curpins de usurare. De fapt, nu stia ce s-ar fi putut intampla, daca s-ar fi intamplat ceva. Usile erau inchise. Desigur. Usile.
    O aseza din nou in pat, apoi se aseza incet langa ea, mangaindu-i parul. Nu-si amintea sa fi facut vreodata asta cu ea cand fusesera impreuna - abia si-o amintea dormind. N-am prea dormit noi doi, ce-i drept. recunoscu Dean in sinea lui, cu urma unui zambet.
    Isi roti privirea de cateva ori prin camera, si observa ca lasase lumina aprinsa. Dar nu conta; incetase sa mai caute monstrii in intuneric decat realizase ca erau inauntrul sufletului, nu sub pat. Sam, unde naiba esti?
    Cassie Sloan
    Cassie Sloan
    Awaiting chance.
    Awaiting chance.

Mesaj  Cassie Sloan Mier Ian 25, 2012 3:08 pm

Time Skip pana a doua zi, aproape de amiaza
    Cassie se trezise bursc si se uitase la tavan. Dupa visul cu ea si cu Dean nu mai visase nimic. Dean, Dean, Dean. Desi nu dorea sa recunoasca doar cuvintele astea ii rasunau in cap. Desi stiuse in toti ani astia ca atunci cand va veni, ii va intoarce viata pe dos. Nu se astepta sa fie chiar asa. Se ridica incet si se uita in oglinda. Avea pe ea doar lenjerie alba , patata cu snage. Parul era ciufulit iar pe corp avea urme de sange. Decise sa nu ii pese , si se duse spre camera din care se auzeau cateva zgomote. Bucataria. Il vazuse pe Dean stand pe scaun si mancand omleta. Cand nu manca, se uita insistent la telefon , ceea ce o facuse pe Cassie sa isi puna cateva semne de intrebare. Isi drese glasul incet.
    -Poate iti mananci si telefonul daca te uiti asa insistent la el. Astepti sa te sune iubita? Si... cum de mai esti prin preajma ? Cum de nu ai plecat asa de neasteptat cum ai venit?

Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Mier Ian 25, 2012 3:27 pm

Dean ii zambi lui Cassie si ridica intrebator din spracene.
    - Buna dimineata si tie, dulceata. Ai o dispozitie intaia, ce sa zic. rase el, sarcastic, apoi arata spre omleta.
    - M-am servit. Sunt sigur ca nu e nici o problema. Si ca tot veni vorba, am vazut ca ai mai pastrat cateva dintre tricourile si blugii mei vechi. M-am servit si de acolo.
    Ii facu semn sa ia loc, adoptand o fata aproape serioasa, si isi puse instinctiv telefonul in buzunar. Lasa furculita sa cada inapoi in farfurie si lua o gura de suc de portocale amestecat cu vodka.
    - Iti datorez niste explicatii, Cassie.
    Cassie Sloan
    Cassie Sloan
    Awaiting chance.
    Awaiting chance.

Mesaj  Cassie Sloan Mier Ian 25, 2012 3:40 pm

Cassie daduse halatul cu care il invelise pe Dean cu o seara inainte de pe singurul scaun ramas la masa si se aseza.
    Lua o gura din bautura lui Dean si se asezase confortabil pe scaun .
    -Speram sa zici asta, iubire. Sunt cuvintele mele favorite din intreaga lumea,poate dupa cuvintele pat,bautura,si nuditate. Si daca tot deviem de la subiect, unde este fratiorul tau iubit , Sammy ? Imi este dor de el . Sti este foarte interesant daca te gandesti la faptul ca eu il stiu dar el nici macar nu imi stie existenta. Profund, asai?
    Observa cum Dean se uita la ea dar fara sa scoata un sunet. Cassie isi daduse ochii peste cap si se sculase de la masa. Isi scoase sucul de portocale , vodka si un pahar . Se asezase pe masa in timp ce isi prepara bautura ca sa il enerveze un pic cu figura ei perfecta. Cassie era in multe feluri, dar modesta nu se numare printre ele.
    -Deci, inca astept explicatia,iubire.
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Joi Ian 26, 2012 11:15 am

Dean o privi cum isi facea cocktailul de dimineata, apoi cobora privirea spre propiul pahar si nu-si putu retine un zambet. Inca era unul din putinele lucruri pe care le aveau in comun.
    Dadu paharul peste cap, odata cu inca doua analgezice pentru umar, si trase aer in piept.
    - Bine. O explicatie. Sigur.
    Cum ar fi trebuit sa inceapa? De la inceput, desigur - asta ar fi vrut ea, si asta ar fi fost normal. Dar care era inceputul ? Sfarsitul ar fi venit acolo inainte ca Dean sa afle.
    - Sunt sigur ca banuiesti deja ca are legatura cu ... ocupatia mea. Afacerea Winchester.
    Se opri schitand un zambet, si privi direct in ochii ei de-un maro caramel, respirand incet.
    - Dar e mai mult de atat, totusi. Cel mai probabil ca nu as fi aflat ce am aflat daca nu as fi fost vanator -de fapt, sunt aproape sigur de asta-, insa e mai mult de atat.
    Tacu cateva clipe, straduindu-se sa puna totul cap-coada. Nu era vorba ca uitase (se intreba daca ar fi putut sa uite vreodata), dar nu stia cum sa-i explice in asa fel incat daca lui i se intampla ceva, ea sa fie cat mai ferita de orice pericol. Asta incluzand pericolul ca ea sa ia un pistol, masina, si sa plece sa-l razbune. Contra lor ... . Un fior il trecu brusc.
    - Lumea asta incepe sa se schimbe, se spune printre vanatori. Creaturile incep sa atace intr-un haos total, din ce in ce mai des, chiar si cele care o faceau o data la zeci de ani. Iar cu oamenii, cu cei care le vaneaza, e si mai rau - nimeni nu mai poate avea incredere in nimeni. Am vazut cu ochii mei cativa prieteni de-a lui tata ; unul nu era cu nimic mai bun decat o leguma, iar altul avea un foc aprins in priviri - la propiu, ce mama dracului! Nu va mai fi mult pana cand va ajunge si la urechile si la ochii ignorantilor astia, oamenii normali care nu sunt in stare sa recunoasca supernaturalul nici daca i-ar lovi in boase.
    Se ridica in picioare, si incepu sa se plimbe prin camera, in cercuri, ca un animal incoltit.
    - Lanturile si gratile incep sa se sparga, Cass. Suna ca o metafora, si, cel putin pana acum, asta e, dar ceva imi spune ca va capata un sens al naibii de propiu. In curand. Prea curand.
    Cassie Sloan
    Cassie Sloan
    Awaiting chance.
    Awaiting chance.

Mesaj  Cassie Sloan Joi Ian 26, 2012 11:30 am

Cassie luase inghitituri mici din cocktailul proaspat pregatit, cu o expresie usor confuza pe fata. Deobicei ea ar fi intelesa tot ce ar fi zisa Dean,chiar daca era vorba despre ocupatia lui, sau poate nu dadea el prea multe detalii. Dar de data asta era diferit. Incerca sa isi dea seama la ce se referise Dean cand spuse ca lanturile si gratile incep sa se rupa, sau cu vanatori care o sa se schimbe, sau cei care se schimbasera deja. Se asezase cu fundul pe picioare si isi lua paharul cu ambele maini, gasindusi o pozitie cat mai confortabila,chiar daca statea pe masa.Avuse impresia ca va mai dura ceva pana se va termina cu explicatia.
    -Dean , dragule, sper ca iti dai seama ca va trebuii sa fi mai explicit, pentru ca pana acum mi-ai spus doar lucruri care e posibil sa se intample. Dar asta nu explica dece am sangele tau pe lenjeria mea, sau dece a trebuit sa iti scoti un glont pe canapeaua mea.Si clar nu explica unde naiba este Sammy.
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Joi Ian 26, 2012 11:52 am

Dean isi atinse involuntar pansamentul, apoi ramase pentru cateva secunde cu privirea atintita in pamant.
    - Probabil ca ai dreptate. Sammy a disparut de cateva luni, si am inceput sa banuiesc ca nu a fost doar o vanatoare care a iesit prost - disparitia lui are legatura cu schimbarea asta, cu doborarea tuturor normelor -chiar si a celor supranaturale- spre un hazard total. Iar dupa noaptea trecuta, sunt sigur ca e asa.
    Refuza sa-i spuna ce aflase, despre ei si despre ce aveau de gand sa faca. Daca statea sa se gandeasca, nici nu o privea pe ea - abia avea legatura cu el. Nu-si putea da seama ce avea Sammy de-a face cu acea problema, dar avea.
    - Trebuie sa-l gasesc ; oriunde ar fi, e in viata, stiu asta. Si sa nu indraznesti sa-mi arunci o privire plina de mila ; nu inventez totul fiindca mi-e greu sa accept adevarul. Glontul pe pe masa ta din sufrageria si cicatricile mele demonstreaza asta. Asa ca trebuie sa-l gasesc. E probabil printre singurii oameni care stiu mai multe despre asta. Orice-ar fi, schimbarea asta, perciolele care apar mai des ca niciodata ... nu va dura la infinit. Va avea un sfarsit. Treaba mea e sa aflu cand si sa-l intorc in favoarea noastra.
    Cassie Sloan
    Cassie Sloan
    Awaiting chance.
    Awaiting chance.

Mesaj  Cassie Sloan Joi Ian 26, 2012 12:02 pm

Cassie se cocotase de-a binelea pe masa acum.
    -Iubire, deja ma zapacesti de tot. Sammy?!Sam Winchester?!Baiatul timid, tocilar, cuminte, are legatura cu asta?Cum?Adica din tot ce mi-ai spus pana acum este..rau. Iar Sam nu e asa.Si cum adica nu il gasesti,tu tot timpul aveai grija de el si trebuia sa sti pe unde este. Chiar daca poate faceai asta doar pentru ca tatal tau te punea. Si ca tot vorbeam de el,el unde este?Dece nu te ajuta cu asta, cu Sammy? Unde este el acum , defapt?
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Vin Ian 27, 2012 5:56 am

Dean o privi lipsit de expresie, fara sa spuna imediat ceva. Unde era tatal lui ? O intrebare foarte buna. Stia ? Sau, mai bine zis : vroia sa stie?
    - Ultima oara l-am vazut in urma cu aproape un an. Daca inca e ...
    Se opri, fiindu-i prostesc de imposibil sa spuna cuvintele. Daca inca mai e in viata, ar fi vrut sa zica. Ar fi fost normal sa zica. In schimb, clatina din cap si continua :
    - Daca inca e totul in regula, ar trebui sa fie prin america de sud. Are -fireste- legatura cu toata problema asta - a plecat sa afle niste raspunsuri pe care stia ca nu le aveau decat vanatorii traditionali, vanatorii care fac asta din generatie in generatie.
    Ridica din umeri, si privi pe geamul sufrageriei. Strazile erau maturate de o lumina cruda, umbrite de nori incarcati. Poate avea sa ninga - se intreba daca ar fi schimbat ceva.
    - Pana acum, nu cred ca are vreun raspuns. Nu am avut cum sa-l anunt despre Sammy - nu a lasat nimic, nici o adresa, nici un numar de telefon.
    Desi probabil ca nu i-as fi spus nimic oricum. Era datoria mea sa am grija de Sammy, treaba mea, si am esuat lamentabil. E doar vina mea. Si atat eu, cat si tata, o stim.
    Afara incepu sa ninga incet.
    Cassie Sloan
    Cassie Sloan
    Awaiting chance.
    Awaiting chance.

Mesaj  Cassie Sloan Vin Ian 27, 2012 8:56 am

Cassie era inca confuza dar povestea incepea sa prinda contur totusi.
    -Ok, am intels cat de cat cu tatal tau . Dar inca nu mi-ai explicat unde este Sam si mai ales , nu imi spune nimic in legatura cu glontul depe masa mea sau cu sangele de pe sutienul meu.
    Cassie se daduse jos de pe masa, deschise sertarul cu medicamente.Luase 2 pastile dintr-o cutie, turnase niste vodka intr-un pahar si i-le intinse lui Dean.Se asezase din nou pe masa, probabil fara sa se gandeasca dece face asta. Isi luase cocktailul in maini si astepta explicatia.
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Vin Ian 27, 2012 9:09 am

- Cu Vodka ? Ai muri de foame ca asistenta.
    Dean ridica o spranceana, amuzat. Ridica din umeri si inghiti pastilele, fara sa simta macar efectul. Nu simtea nimic, in afara de durerea surda din umar, in afara de ceva ce se asemena periculos de mult cu frica.
    O singrua privire de-a ei fu deajuns sa-i reaminteasca ca ii era asteptat raspunsul.
    - Vrei sa sti cine m-a impuscat?
    Dean puse cu un zgomot surd paharul gol pe masa.
    - Si eu. La dracu, Cass, si eu as vrea asta. Pentru ca n-am nici cea mai mica idee.
    Cassie Sloan
    Cassie Sloan
    Awaiting chance.
    Awaiting chance.

Mesaj  Cassie Sloan Vin Ian 27, 2012 10:14 am

Cassie incepea sa creada ca esteo gluma proasta. In mintea ei nu putea intelege cum el stia ce era posibil sa se intample in viitor dar era incapabil sa spuna ce se va intampla in prezent.
    Stia atat de multe de creaturi si de vanatoare dar nu stia nimic despre familia lui , sau ce a mai ramas din ea. Nu ca ar trebuii sa o surprinda, din moment ce il avea ca exemplu viu pe propriul tata ,pe care daca l-ai intreba culoarea preferata a ficei sale, nu ar sti raspunsul. Dar daca l-ar fi intrebat ce fel de arma avea creatura din a 12 vanatoare, ar fi stiut fara sa stea prea mult pe ganduri. Lua o gura mare de aer, si isi propuse sa isi lase viata proprie pe locul doi acum , acum cand el avea nevoie de ea. Sau poate era doar partea din ea care l-a vrut toti ani acestia, care a sperat ca ei sa fie normali, sa aiba macar sansa la o zi normala.
    -Dean ,sper ca realizezi ca tu cam la toate intrebarile mele ai raspuns cu "nustiu". Sau la cele care ai raspuns mi-ai spus doar chesti posibilie, care sunt o varianta a lungului fir al destinului. Iubire, spunemi te rog: da tu ce sti?
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Vin Ian 27, 2012 10:32 am

Dean impinse scaunul in fata cu un zgomot puternic si apoi ridica mainile in aer, revoltat.
    - Ce stiu ? Ei bine, Cassie, uite ce stiu : nu mi-am mai vazut fratele de cateva luni, si n-am nici cea mai mica idee ca e in viata. De fapt, avand in vedere cine l-a luat, e al dracului de posibil sa fie acum fertilizator pentru narcise, iar craniul lui tata sa fie cupa de vin pentru vreun saman din Brazilia.
    Se opri ca sa loveasca scaunul din nou, apoi continua, mai nervos ca inainte.
    - Si mai stiu ca azi noaptea veneam de la Bobby, sau cel putin de la casa lui goala, pentru ca aveam nevoie sa stiu ceva, orice. Am deschis usa masinii si am simtit o durere fulgeratoare, atat de tare incat pentru o clipa nu am putut sa respir. Dar nu din cauza durerii - glontul era un fel de canalizator pentru o putere demonica, un fel de mod de-a ma -ce? tortura? urmari? ucide?- fara prea mare efort. Am auzit despre altfel de gloante, dar ce pot sa spun, pana aseara eram adept al devizei "sa vezi ca sa crezi." Asa ca imi pare al dracului de rau ca te-am tarat in asta si ti-am murdarit sutienul, imi pare rau ca nu stiu sa-ti explic cea mai fututa chestie de secole incoace, dar eu in momentul asta am probleme mai mari!

Ultima editare efectuata de catre Katya Anjoux - Admin in Dum Mar 04, 2012 3:54 am, editata de 1 ori
    Cassie Sloan
    Cassie Sloan
    Awaiting chance.
    Awaiting chance.

Mesaj  Cassie Sloan Vin Ian 27, 2012 10:53 am

-Dean , nu am zis ca mai deranjat, sau ca ma deranjeaza faptul ca esti aici.Si putin imi pasa de sutienul meu patat cu sange, daca chiar e il dau jos si gata .Nu te-ar derajna si oricum nu este vorba de lenjeria mea patata sau de sufrageria mea care arata ca spitalele dupa razboi. Sunt obisnuita cu chesti dinacestea de la tata.Dar idee e , cum mama dracului ar trebuii eu sa reactionez cand apari la usa mea, in miez de noapte cu un afurisit de glont demonic in umar. Adica cum naiba ar trebuii sa fie reactia mea. Gandestete si un pic la mine. Adica relatia noastra , nu rectific. Aventura noastra a fost de nici 2 luni , Dean . Iar tu, ai renuntat la mine pentru toate chestile astea. Prin asta sper ca esti constient de faptul ca zic ca tu ti-ai facut-o cu mana ta. Nu zic ca daca m-ai fi ales pe mine acum am fi trait la o casa la tara cu 5 vaci, 2 porci si 3 copii. Pentru ca cum ai zis si tu o data : iubirea nu e de ajuns. Dar cu toate astea, nu pot sa am alta reactie. Poate regret asta dar pur si simplu nu pot. Credeam ca esti mort, credeam ca nu iti mai pasa de mine sau ca niciodata nu ti-a pasat defapt.O parte din mine chiar a vrut asta , a vrut ca sa stiu ca tu nu mai iubit niciodata , am crezut ca daca tu nu ai facut-o nici eu nu am facut-o. Dar o parte din mine a vrut sa o faci, a vrut sa nu creada ca a fost doar o aventura de vacanta de vara . Si imagineazati ca prin asta am trecut eu timp de 6 ani . Pana intr-o zi cand apari la usa mea si cu un glont in umar si pe jumatate mort. Asa ca acum , chair credema ca imi pasa de problemele tale, dar am nevoie sa imi spui ca sti un lucru. Ca sti ce inseamna venirea ta aici, pentru ca eu personal chiar nustiu. Efectiv nu imi pot explica dece ai venit la mine, dece la mine? Dupa sase ani ? Erai doar in trecere si nu vroiai sa mergi la un spital din cauza complicatilor pe care le-ar provoca asta .Sau chiar ai venit aici cu un scop?
    Cassie daduse pe gat cocktalul, se daduse jos de pe masa si se pregatea sa isi mai faca unul, de data asta fara suc de portocale. Simtise ca discutia asta va avea nevoie de ceva mai tare.
    Katya Anjoux - Admin
    Katya Anjoux - Admin

Mesaj  Katya Anjoux - Admin Vin Ian 27, 2012 11:02 am

Dean stranse din dinti, constient ca nu ar fi trebuit sa fie furios. Se grabi spre ea atat de tare, pentru o secunda vrand ori sa o sarute, ori sa o loveasca, dar stia ca amandoua ar fi ranit-o la fel de tare. Ii lua sticla de vodka din mana si o puse sus pe dulap, ca ea sa nu ajunga.
    - Gata cu aia. Am nevoie de tine lucida. Cat despre realatia noastra ... nu du discutia acolo, te rog.
    Se opri, incercand sa se abtina. Nu reusi.
    - Faci ce faci si mereu te legi de asta, mama dracului! Treci peste, ok ? Eu am facut-o! Am ales ce am ales, si stiu ca ai vrea sa ma auzi spunand ca regret, dar sti ce ? Nu o fac! Nu o regret deloc, la dracu, si as face-o din nou! Daca acum ar trebui sa plec iar, as face-o!
    Lovi cu pumnul in masa doar ca sa o vada tresarind, speriata. Dar era prea tarziu ca sa dea inapoi.
    - Stiu ca vrei sa iti spun ca am venit aici pentru ca te iubesc si te vreau inapoi, dar am venit pentru ca erai singurul om din intregul nenorocit de stat pe care-l cunosteam! Si daca ar fi fost de ales intre sa mor chinuit de un nenorocit de demon sau sa trebuiasca sa fac fata dramelor tale romantice, as fi ales a doua varianta, insa acum nu mai sunt asa de sigur!

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Lun Noi 04, 2024 2:24 pm