Acesta este primul meu fan-vid si evident ca a trebuit sa fie cu serialul meu preferat. Serialul are 7 sezoane, dar eu am ales secvente doar din primele 4. Am incercat sa potrivesc versurile cu secventele si probabil ca sunt unele faze unde nu mi-a iesit. A durat destul sa il fac, deci enjoy watching
4 participanți
Fan-vid Supernatural - Dance with the devil
MaryBoleyn - Moderator- Published Writer.
Data de inscriere : 21/10/2011
Varsta : 40
Localizare : Everywhere. 8->
Acesta este primul meu fan-vid si evident ca a trebuit sa fie cu serialul meu preferat. Serialul are 7 sezoane, dar eu am ales secvente doar din primele 4. Am incercat sa potrivesc versurile cu secventele si probabil ca sunt unele faze unde nu mi-a iesit. A durat destul sa il fac, deci enjoy watching
Cassie Sloan- Awaiting chance.
Data de inscriere : 21/10/2011
A durat "destul" . A DURAT 13 ORE!!!!. And i know, cuz' eu am stat cu tine :X:X .Dar e meritat , a iesit epic . Au meritat cele 10000000000000 de infarturi si restarturi .
I WANT MOOOOOORE
I WANT MOOOOOORE
Katya Anjoux - Admin- The Ultimate, Incontestable Queen.
Data de inscriere : 20/10/2011
Varsta : 103
E foarte fain, chiar daca dupa cum vad pe-aici eu n-am avut niciun rost. So yeah ... . Nevermind. E bine aleasa melodia, chair daca mai sunt cateva cu aceeasi, si doar de vreo doua sau trei ori s-a bagat secunda din alte scene. Se vede ca ai incercat sa faci sync, desi nu trebuie neaparat sa faci sync ca sa iasa bine. Oricum, e foare fain.
Alyce Norquist -Moderator- Published Writer.
Data de inscriere : 22/10/2011
Varsta : 112
Localizare : Greenwich
So CUTE.
Imi place cand spune acolo: Saving people, hunting things.
Ahhhh, DEAN <3333333333333
*GOING MAD FACE*
Imi place cand spune acolo: Saving people, hunting things.
Ahhhh, DEAN <3333333333333
*GOING MAD FACE*